Kayseri News

Kayseri ve Türkiye Haberleri

ÖZDEMİR YENİDEN HASTANEYE KALDIRILDI

Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesince tutuklanan Orhan Özdemir, tutuklu bulunduğu Sincan Cezaevinden rahatsızlığı nedeniyle Numune Hastanesine kaldırıldı. Bu arada Özdemir’in avukatların tutuklamaya itiraz etti.

Kayseri de ihaleye fesat karıştırmak ve çıkar amaçlı suç örgütüne üye olmak iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında serbest bırakıldıktan sonra savcının itirazı üzerine önce hakkında yakalama kararı verilen daha sonra yakalama kararının tutuklama kararına çevrilmesinin ardından Sincan Cezaevine konulan Orhan Özdemir, rahatsızlığı nedeniyle Numune Hastanesine kaldırıldı. Özdemir cezaevindeki işlemleri tamamlandıktan sonra saat 19.15 de yeniden tedavi gördüğü İbni Sina Hastanesi ne bu sefer “tutuklu” olarak getirildi. 

 Orhan Özdemir 10 gün önce yüksek tansiyon rahatsızlığı nedeniyle İbni Sina Hastanesinde tedavi görmüş, mide rahatsızlığı sebebiyle de yoğun bakımda tedavisi yapılmıştı.

Öte yandan Özdemir in avukatları tutuklama kararına itirazda bulundu. İtiraz dilekçesi Ankara 12’inci Ağır Ceza mahkemesine verildi. 

Kayseri de görev yaptığı dönemde yolsuzluk ve ihaleye fesat karıştırmakla suçlanan ve hakkında yakalama emri çıkarılan Ankara Emniyet Müdürü Orhan Özdemir, tutuklanarak Sincan L Tipi Cezaevi ne konulmuştu.

Temmuz 8, 2010 - Posted by | Ankara 11. Ağır Ceza Mahkemesi, ibni sina hastanesi, Orhan Özdemir, sincan cezaevi

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum bırakın