Kayseri News

Kayseri ve Türkiye Haberleri

Eskişehir Bağları’nda baz istasyonuna balyozlu saldırı

Eskişehir Bağları, Osmanlı Mahallesi sakinleri mahallelerine kurulması düşünülen baz istasyonuna tepki gösterdi. Mahalle sakinleri baz istasyonunu balyozlarla kırmaya çalıştı.

Osmanlı mahallesi, İpekten Sokak üzerinde kurulması düşünülen baz istasyonuna mahalleli sert tepki gösterdi. Ellerine balyoz alan vatandaşlar “burayı yıkacağız başka çaresi yok” dediler.

Mahalle sakinleri baz istasyonunun kurulacağı evin sahibi Yaşar Karakaya’ya da tepki gösterdi. Mahalleliler baz istasyonunun sağlıklarını olumsuz yönde etkileyeceğini ve bu yüzdende kurulmasını istemediklerini söylediler.

Osmanlı Mahallesi Muhtarı Ahmet Taşkesen ise kurulacak istasyonun yakınında okul olduğunu belirterek ilgililerden destek istedi.

Vatandaşlar bu açıklamaları yaparken bir mahalleli balyoz ve kazma ile inşaatı devam eden istasyonu yıkmaya çalıştı. Bu sırada ev sahibi Yaşar Karakaya durumu polise bildirdi.

Bunun üzerine olay yerine polis geldi ve vatandaşlar baz istasyonu kurulan inşaatın alanından çıkarıldı.

Ekim 26, 2010 - Posted by | Eskişehir Bağları Osmanlı Mahallesi, Osmanlı Mahallesi muhtarı Ahmet Taşkesen, Yaşar Karakaya

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum bırakın